Cum spune ea,

Astfel încât în 2010, pentru prima dată înainte de așezat în vrchařského unic și, de asemenea, a încercat pentru cursa de la partea de sus. Am într-adevăr nu a făcut sărac, la toate și m-am bucurat cu adevărat de ea la fel de bine ca niciodată de mine la volan, nici o persoană nu a ajuns. Și modest adaugă că este într-o lume aparte, încă în stadiu incipient, pentru că am avut de fapt niciodată nu a încercat carturi sau două, am început eu în douăzeci și trei drepte cu pante.

Cum spune ea,

După patru ani am alpin s-a încheiat și a început mea inițială sezon acum, în al 2-lea cel mai rapid în formula Dalara GP2. Cum faci analiza trecerea de la capitale la formula Multe persoane mă întreabă ce este mult mai bine dacă un deal sau o formulă, cu toate acestea am această anchetă nu pot răspunde, datorită faptului că doar nu de contrast-este complet diferite. Am avut 5 week-end de curse, precum I în mod constant atins obiectivul, undeva mult mai bine, undeva mai puțin, am o mare afacere pentru a descoperi, deoarece nu este atât de ușor cum poate arata.

Atât emoțional, cât și fizic.Recent, mass-media a început o discuție pe tema femeilor în F1, un grup inclusiv rivalii susține că există o cerință de a produce o separat de sex feminin de clasificare, cel de-al doilea grup susține că nu că este esențial să alergăm împreună. Tu ce crezi Precum si exact cum de fapt sa cu bărbații în cursă De asemenea, eu tind să cred că cursa cu fiecare alte.

Nu există nici un motiv să-l împartă

Avem aceleași probleme, așa că de ce neporovnat Am masculi am înțeles extrem de bine și în gropi, există întotdeauna o ambianță prietenoasă, încă de pe pista de curse asociații mei nu va oferi nimic complet gratuit. Cel mai apropiat de locul unde vezi tu autohtone este week-end ETCC  ANGAJATOR generalist  Superkart în Brno.

Nu există nici un motiv să-l împartă

Ai Am sari de pe aici cu fiara de culoare roz GP2, și sper că mă voi descurca la ambele rase de suprafață, precum și pentru a spori individuală momentul inițial al perioadei de testare de câteva secunde. Este o reședință cursa La fel de bine ca el e țin să mă vadă nu doar familia, dar, de asemenea prieteni și cunoștințe, astfel încât acesta va fi absolut diferite, cu toate acestea sunt într-adevăr tras în sus și, de asemenea, sper că vremea rămâne. Zece ani aparține vineri cerc oraș la cel mai mare punct de atractie al Barum Rally.

Câteva, totuși, înțelege că vehicul de curse cu drumurile din Zlín jos, în prezent, pe parcursul primei republici. Începe între Piață și, de asemenea, centru pentru Convenții, apoi pe lângă biserica precum și în plus prin Kvítkovou stradă, Lešetín precum și Podvesnou la centrul de sănătate de Tomas Bata, apoi să Zálešnou și Kúty, apoi în jurul valorii de club de sănătate, cu o Durată de drum pe Zarámí, precum și cu Bartošovu precum și Curtea strada înapoi la începutul locație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *